BREAKING NEWS!

We weten en beseffen heel goed dat de doorsnee bewoner van deze aardkluit niet wakker gaat liggen van onderstaand bericht, voor ons is het vandaag toch even een heel belangrijke dag geweest !

We hebben vandaag namelijk een akkoord kunnen bereiken met de verzekering van onze B&B en wat meer is: zij hebben het overeengekomen bedrag onmiddellijk aan ons uitgekeerd. De centen van de verzekering staan dus met andere woorden sinds vandaag op onze rekening ….. en daar zijn we heel blij mee !  Niet zozeer omdat het zo een megagroot bedrag is, wel omdat we hiermee een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten.

Eéntje  waar we meerdere nachten hebben van wakker gelegen.

Laat het duidelijk zijn dat de overeenkomst lang niet al onze kosten dekt maar tesamen met het geld van de crowdfunding en de wafelverkoop  is een volledige doorstart van onze B&B nu écht wel gegarandeerd ….. en vooral dat doet ons hartje weer wat sneller slaan.

Begin volgend seizoen zal onze B&B terug open gaan, mogelijk heb je onze openingsdatum van 1 april ondertussen al zien passeren.

Zeer binnenkort komt er meer nieuws en ook een soort van fotoreportage zit in de pijplijn !

Tot binnenkort !

Ann & Gerrit

 

 

 

2 Comments

  1. Maurits Sanders december 14, 2018 at 09:49

    Nogmaals proficiat, ons doet het zeker wel iets dit allemaal te vernemen van jullie. We wensen jullie een fantastische opening van de B&B en een overweldigend succesvol seizoen toe. Thea en Maurits Sanders Wauters.

  2. Vera Diels december 15, 2018 at 08:06

    We wensen jullie een fantastisch jaar en met dit nieuws gaat het zeker lukken
    Nog prettige feestdagen en een warme knuffel uit Zoersel
    Danny en Vera

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *