Over ons

Wij zijn Ann S’heeren en Gerrit Wouters, een hardwerkend koppel uit Antwerpen (België). Eind 2016 besloten wij om onze droom na te jagen: een Bed & Breakfast openen in Portugal. In het hart van de Algarve, tussen een spinnenweb van allerlei kleine landweggetjes en authentieke dorpjes vind je Quinta O Ninho terug. Een bijzondere Bed & Breakfast dat een plekje prikte in deze groene oase. In dit paradijs en onder een wolkeloze hemel komen begrippen als rust en zorgeloosheid volledig tot hun recht.

La femme de la famille
Ann is moeder van een dochter en zoon en sinds enkele jaren de rechterhand van de CEO van een logistiek bedrijf. Daarvoor klopte ze lange dagen in de horeca. Hard werken is haar niet vreemd, wees maar zeker dat ze elke dag het onderste uit de kan haalt. Naast de verbetenheid in haar job, herkennen we diezelfde doorzettersmentaliteit op het gravel. In haar vrije tijd slaat ze geregeld een balletje en haar snoeiharde forehand is bekend tot over de landsgrens. Verder haalt ze het meeste voldoening uit het mensen naar hun zin maken. Zowel klant, vriend of onbekende, iedereen wordt bij Ann in de watten gelegd.

Padre de la famille
Aan Ann’s zijde staat haar geliefkoosde brandweerman: Gerrit. Naast het blussen van branden en redden van mensenlevens kan hij op 27 jaar ervaring in de petrochemie bogen. Een boeiende wereld maar na een tijdje denk je dan toch “er moet meer zijn in het leven”. Tijd voor een nieuwe wending, en het verlangen naar een leven met verse en vooral gezondere lucht, is groot. Gerrit heeft een groot hart voor dieren en steek je een CD van Pearl Jam in de speler, dan tover je meteen een glimlach op zijn gezicht!